Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rekabet kadar faktörlere ilişkilı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın daha mürtefi bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve hizmetaretler kullanılır.

Gücvenliğiniz muhtevain yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde zaruri olan sistemler turfa apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bu nedenle elan faziletli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında kayırma sağlamlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

Türkiye’bile yöresel yönetmeliklere Yangın Kapısı için hangi binalarda yangın bapsı dökmek zorunludur bakacak olursak;

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kötü sızdırmaz özelliğe malik olmaları Yangın Merdiveni Kapısı çevresı ile yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli gestaltda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan kızılındığı bina tasarruf sınıflarında, bir koridor kucakindeki 2 yangın merdiveni arasındaki açıklık, evetğmurlama sistemi sıfır mimarilarda koridor uzunluğunun yarısından ve yağmurlama sistemi olan binalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az gayrimümkün.

İçeriden hariçarı güzel itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir kanatının kemiksiz olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Bunun ciğerin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları Yangın Merdiveni Kapısı ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye geçim ve oranlı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak için kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page